rock is dead

Vill uppleva det här igen.. får rysningar. Skulle göra så otroligt mycket för att uppleva känslan av att stå där, stämningen.. och se Manson komma ut och bara fyllas av ren jävla lycka. Ja, jag dör nu.


sarajevo!

Var hos Aid igår med ett helt gäng alkoholiserade bosnier/serber/kroater. Ja, juggar helt enkelt.
Trodde även jag var jugge själv då och då och dansade serbisk folkdans samtidigt som jag sjöng bosniska nationalsånger. Boris tog över 100 kort. Ni kan få en liten inblick här.







Ps. Som ni ser klarar inte ens serber för mycket Rakija. Det ser vi bildbevis på här på den nedre bilden. Boris avslagen.

knattarna

Vet inte vad det är med mig idag. KAN INTE PLUGGA. Projekt & företagande kommer inte överens med min hjärna. Koncentrationssvårigheter som aldrig förr. Tom på idéer.
Ska göra en musiklista med "pluggmusik" på datorn, tända så det blir extremt ljust i rummet och hämta godis (det blir alltid så mycket roligare att plugga med tilltugg, hehhhheh). Nej men lägg av Alicia, sluta skriva blogg nu. Det tar dyrbara pluggminuter från dig!!! ADJÖ!!


japaaaaan

Köpte mascaran Fiberwig idag som alla pratar om, man måste ju testa.
Den är tydligen uppbyggd av fibrer (?) och ska lägga sig som tuber på fransarna och på det sättet ge lösögonfranseffekt. Ska prova den när jag sminkar mig nästa gång vilket med tanke på min lathet kan dröja ett tag. Kostade 220 kr (tror jag?) på kicks.


japp

Beställde en sommarklänning från Nelly.se, inte alls riktigt min stil på klänningen egentligen men jag fastnade för den här. Kommer bli perfekt när jag åker utomlands i sommar.




älskade elviz

Orkar inte skriva någonting så jag lägger in lite OTROLIGT SÖTA bilder på Elviz :D



1. Elviz har klätt upp sig i hatt och blingbling halsband, han gick in för "the pimp style"
2. Elviz en solig dag, just relaxing.
3. Elviz på pride.
4. Elviz med sin älskade boll. Han anser att det är jordens bästa uppfinning. BOLLEN ELVIZ! BOLLEN!


framing hanley

Började läsa boken "Veronika bestämmer sig för att dö" igårkväll och läste ut den igårkväll, kunde inte sluta läsa! (som vanligt när jag börjar läsa en bra bok). Den är skriven av Paulo Coelho, samma författare som skrev den kända och prisbelönade "Alkemisten". Det har gjorts en film baserad på boken "Veronika bestämmer sig för att dö" som går på bio nu, ska se den så fort som möjligt! Oftast blir jag besviken på filmer som är baserade på böcker då filmen aldrig blir lika bra som boken, men man vill ju ändå se!

Nu har jag iaf. laddat ner filmen "Antichrist" som gjorts av Lars Von Trier. Har velat se den så länge!



dumdidididi

Kollat på Paradise Hotel en stund nu. JAG SKÄMS. Jag skäms istället för de. Jag håller för ögonen ibland för jag inte riktigt klarar av det. Ungefär som när jag tittar på Mr.Bean och han håller på och göra någonting riktigt dumt och klantigt, man tänker "neeej, neeej, neeej" och typ halvblundar för det är så pinsamt. Så är det hela tiden när jag tittar på Paradise Hotel. Fast jag fortsätter ändå titta, för jag kan medge det, korkade människor är trots allt underhållande.


vilka bloggar jag läser

Detta är bloggarna jag oftast läser:
http://finest.se/userBlog/?uid=32799&beid=1239218 - Dani
www.blondinbella.se 
www.kenzas.se
http://finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1239127 - Katrin
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen - Alex
http://schulmania.blogspot.com/ - Calle
www.fokis.se
www.beyondregrets.blogg.se - Rafel
www.nadjaforfan.blogg.se - Nadja

Sen läser jag nog fler (bloggoman?!) men dessa brukar jag kolla oftast tror jag.

Danis blogg kom jag in på av en slump första gången och började läsa då jag tyckte hon var GRYMT lik Angelina Jolie, otroligt vacker tjej, sen har det liksom bara fortsatt? Ja.. läser den nog mest för att jag tycker hon är så jäkla vacker. Och för att hon är annorlunda, frispråkig och verkar köra sitt eget race.

Blondinbellas blogg gillade jag inte förr, mest pga. rykten tror jag. Men nu tycker jag om hennes blogg, speciellt inläggen om ätstörningar och självkänsla. Verkligen en driven tjej, det gillar jag.

Kenzas blogg läser (kollar jag på?) mest för att få inspiration gällande vissa kläder och sådana saker. Tycker förutom det att hennes blogg inte är så jätteintressant, absolut vacker tjej men det räcker inte för att jag ska tycka det är intressant att läsa vad hon äter till frukost..

Katrins blogg har jag läst länge, hon är provocerande och underhållande även om jag absolut inte håller med henne i mycket av hennes åsikter.

Alex Schulmans blogg älskar jag och har i stort sett alltid läst så länge jag minns, även när det inte var en "pappablogg". Jag älskar hans sätt att skriva på, hans sarkasm och ironiska skrivsätt. Finns ingen blogg jag skrattar så mycket åt som hans, han har 100 procent min humor.

Calle Schulmans blogg har jag börjat läsa mer på senare tiden, han kan också vara underhållande och rolig även om han inte kan jämföras med sin bror och ibland tycker jag även att han kan bli lite "wannabe" Alex vilket jag inte alltid tycker lyckas så bra och blir rätt kasst. Men stundvis är han också väldigt härlig.

Fokis blogg läser jag mest för alla roliga inlägg om annorlunda och häftiga designersaker, byggnader och sådant. Jag har verkligen inte (och vill inte ha) samma stil som henne men jag tycker om henne för att hon har en så annorlunda stil och sticker ut. Sedan har hon flera gånger tipsat om hemsidor med kläder där hon köpt sina "gulligullsaker" där de även har väldigt mycket snygga rockiga saker som jag har beställt.

Rafels blogg läser jag av flera olika anledningar. Dels för att jag vet vem hon är (blir alltid intressantare om man känner personen ifråga), dels för alla vackra bilder men den största anledningen är nog att vi delar samma intresse av att skriva texter och dikter, har liknande åsikter och jag älskar att läsa sådant. Hon är väldigt lik mig själv (personlighetsmässigt) och jag kan ofta känna igen mig i hennes inlägg, så kan man sammanfatta det.

Nadjas blogg läser jag främst för att hon är min vän. Hon är inte en "seriös" bloggare och man kan nog uppfatta henne som lite dum i huvudet om man inte förstår att hon inte är seriös i sin blogg :) haha. Läser den för att hon är min Nadja helt enkelt :)




hihi pappsen



Har varit otroligt trött hela dagen. Gick upp vid 9, åt frukost och gick och la mig igen.
Vaknade 14.30 i panik över att jag har utvecklingssamtal klockan 15.00 i skolan, på med kläderna i racerfart och iväg till skolan. Snabb och smidig som jag är så hann jag naturligtvis (kom till&med för tidigt). Utvecklingssamtalet kändes lite onödigt då det enda jag fick höra var typ "Jättebra, fortsätt som nu", så det slutade med att jag och läraren satt och diskuterade uppföljaren till Twilight och chokladkonsumtion.

Sitter kvar i skolan som är helt tom för att plugga projektarbete, städerskorna tittar på mig som att jag vore dum i huvudet, som att dom vill att jag ska gå. Men icke, jag har rätt och sitta här i minst en halvtimme till och smutsa ner, det ska dom ha klart för sig.

Pappa tatuerade sig igår, den vart jättefin. Jag tyckte det var jätteroligt när han satt och tatuerade sig för man verkligen såg smärtan i ögonen på honom och hur han koncenterade sig för att inte visa det. Han kom med kommentaren "Jag fattar inte att du klarade det här Alicia". Då skrattade jag överlägset och sa att han var en mes, kändes rätt bra. När han inte klarade att hålla masken sa han "Ska inte du hem och tvätta Alicia?". Jag hade tvättid klockan 19 och klockan var inte ens 18 men jag tyckte så synd om honom eftersom han tydligen ville leka tuff framför mig att jag gick. Senare på kvällen tog jag lite diskret upp att jag vill tatuera sidan av magen, liksom från bröstet ungefär ner till rumpan, mellan ryggen och magen. Han blev galen. Jag beslöt mig för att hålla tyst om detta ett tag då han inte verkar redo, jag bytte samtalsämne och började prata skola och serverade honom te. Det funkade helt okej även om han blängde till på mig då och då. Försökte se så oskyldig ut som möjligt. Funkade sådär.

Ska väl dricka upp mitt kaffe nu och åka hem innan städerskorna börjar slå mig med sopborstarna.
Adjö.

jo den var ju fin.. aja.. boka tid åt mig med..

Pappa ska tatuera sig klockan 17. Lite rolig historia kring det där faktiskt. Han var helt okej med att jag skulle göra min tatuering igår även om han gick och muttrade för sig själv lite och inte var så jätteexalterad över saken. Jag påpekade att han själv är tatuerad men han tyckte det var en annan sak eftersom han har EN och inte fler. Jag kommer senare hem och visar honom tatueringen och han säger "Boka tid åt mig imorgon också då". VA?!

Helt plötsligt skulle han tatuera exakt samma sak på samma ställe själv och hans förklaring när jag ifrågasätter att han var negativt inställd till att jag ska göra den och sen ska göra samma själv var "Men om du är dum och gör den så får väl jag göra den också.." Hahahaha, lilla pappsen. Vi ska även tatuera oss när han kommer hem från Iran (Åker på lördag och kommer hem om två veckor), jag ska tatuera hans namn på persiska och han mitt. Han som bara tyckte det var fint med EN tatuering ;) "En tatuering är klass, allt annat är inte klass" (hans ord). Pappa, dubbelmoralens herre! Nadja kallar honom Mr Cashewnöt (han kan äta typ ett kg på typ.. en timme).

Jag har så jäkla ont i nacken (inte tatueringen, helvetes whiplashskada) och har slutat skolan nu. Men det är ju ingen ide att åka hem nu när jag ska med pappa när han tatuerar sig klockan 17? (tatueringsstudion är precis vid min skola). Vilket dilemma jag har, helt otroligt. Naturgodiset (speciellt kaneläpplena i "yoghurt") lockar massor därhemma men min nacke lockar mig till att lägga mig ner på golvet och svära på tyska.

Japp. Ska med Nadja och ta lite köffe nu (Om ni har sett Johan Glans film så tycker ni med det är roligt, hihi).

Sökte på min pappas namn, detta är bilden jag fick upp:
FIN VA?!?!



KRAM


bilder på när tatueringen är nygjord

Gjorde den på Pulse Tattoo, hos Roger Nilsson. Grymt duktig och engagerad! Rekommenderar verkligen honom om du ska tatuera dig här i Linköping.
www.pulsetattoo.se




ticktack

Nytatuerad och glad :D

mad world

Sitter i datasalen i skolan eftersom jag är för lat för att gå och äta lunch.
Gräshoppan har försovit sig (ovanligt..) så jag fick alltså gå på lektion med massor flummiga skejtare ensam (ovanligt...).

Vi ska (skulle?) ha mys-dag idag. Ni vet en sån där dag man bara äter gott, tittar på film och myser. Men det verkar som jag och min kurrande mage får åka hem ensamma nu (ja, jag är småsur).
Jag bor ca 3 minuter från skolan med cykel. Max 10 att gå. Och jag sitter kvar här i skolan FÖR ofta med anledningen att jag inte orkar gå eller cykla hem. Höjden av lathet hittar ni här. Vill ha kaffe men cafeterian är minst tio meter härifrån och sen kanske mjölken är slut och då har jag gått helt i onödan.. sånt undviker man ju.

Pappa fyller år imorgon så idag måste jag slå in hans present :) Lilla pappsen.
Han åker till Iran på fredag så då kommer jag vara utan honom i två veckor :(
MEN han ska köpa massor godsaker och en digitalkamera med till mig!! WOHO! Har velat ha en digitalkamera ett bra tag nu!

Vill även se både filmen Paranormal Activity och 2012. Och äta sushi och dricka vaniljlatte.
Ska göra det nu.
Adios.





for me



från www.chicy.se

nour, du är min bror (8)



Nadja hade rapbattle igår. Hon blev lite sur över kontringen sen så hon gav honom en örfil. Men det tog han som en man. Ali hade en bild på mig och Nadja på datorn som han råka skriva ut i typ tio exemplar som Nadja sedan delade ut och som sedan hängdes upp på Plazas kontor också. Jag ser ut som ett snetandat litet troll men det tog Nadja ingen hänsyn till då hon tyckte hon vart snygg. Hon har även behållt ett exemplar som hon hängt upp på kylskåpet så hon kan beundra sig själv. Det tycker hon om.

Nadja har försökt och komma på sin "kungliga" rap hela dagen men får inte till det på samma sätt som igår säger hon. Hon tror att hon är ngn rapens guru nu och igår när hon dansade höll hon upp sitt halsband och bara "BLING BLIIING!". Hon har blivit wigga, och jag är allvarligt oroad över att det börjar gå till överdrift när hon drar "svarta skämt" och sen tror att hon är svart själv och skrattar åt dom. De som är mörkhyade på riktigt tyckte inte det var lika roligt då det uppfattar Nadja som lite rasistisk. De förstår inte att hon tror att hon är svart.

Har ätit massor kötbullemackor. Igår och idag. Trött på köttbullar nu. Nadja konstaterade att vi ätit upp nästan ett helt stort "Mamma scans köttbullar" paket. Man blir vad man äter :)

Kram.


grabbar å tjejer, här händer de grejjer (8)

Årets partyhit!!! OHHHH MATTTIIIIIAAAAAZ!!! Söt liksom! Han vill ju bara ha lite oh, oh, oh!!!!
Han tar det du vill ge! Han är tacksam för det han får!


deutsch

Har tyska nu och Nadja är inte här. Hatar att vara ensam på tyskan, känner mig så utsatt och så .. :/
Alla sitter vid sina datorer och gör allt annat än att plugga tyska medan jag sitter med läraren och diskuterar Berlinmuren. De andra eleverna kollar på mig konstigt. Jag tror inte jag är poppis :(


fast.. jag gillar ju skor..



från www.laredoute.se (nej de är inte blåa under som de ser ut som)
 


paus i projekt&företagande



Matvanor:

Bästa maträtt? Sushi.
Bästa dryck? CocaCola.
Hat dryck och maträtt? Mineralvatten & typ.. blodpudding.. gillar annars de mesta i matväg.. hehh.. fet.
Bästa alkoholdryck? Rött vin.
Använder du smör på smörgåsen? Nej.
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis? Då får man ju välja själv.. blev otroligt sugen på det nu.
Favoritglass? Ben&Jerrys är god, sen SIAs chokladglass med kakaobönor. GODASTE.

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Helt olika, kan sitta inne en månad och knappt handla alls, sen kan jag få någon sorts mani en annan månad och handla för mer än min ekonomi egentligen tillåter.. hehhehh.
Har du mer skor än kläder? Nej, gillar skor men är inte besatt av skor som många tjejer (?) verkar vara.
Favoritplagg? Just nu en oversize stickad svart tröja, den är så mysig.
Hatplagg? Grå mjukisbyxor som jag har på mig här hemma när alla andra mjukisar är i tvätten, dom är både för korta och för små men jag envisas med att inte slänga dom.. vet egentligen inte varför. Sjukt obekväma.

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggar - samhällsprogrammet med inriktningen ekonomi & entreprenörskap
Vad vill du bli? Jag är så förvirrad kring det just nu.. och speciellt kring vad jag ska studera på universitetet.. juridik, psykologi, socionom, beteendevetenskap? Rafel har fått mig att börja tvivla på juridik och bli mer intresserad av socionom. Det är inte begränsat till Sverige sen heller när vi ska ut i världen och jobba ;) haha.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja, absolut. Bra lärare och liten & mysig skola, som jag gillar det!
Är lönen viktigast? Absolut inte.

 

Boende:

Lägenhet eller hus? Lägenhet, bodde i villa förut och jag tror inte riktigt jag är en "hus-människa". Skulle isåfall vara ett mysigt litet strandhus i något varmt land.. det vore skillnad.
Framtidsplaner med boende? Jag vet faktiskt inte.. jag vill ut och upptäcka världen, jobba och göra sånt jag brinner för - under den tiden kommer inte fint boende prioriteras i första hand. Sedan när man skaffar familj och sådant vill jag väl bo på ett sånt sätt så vi alla i familjen kan trivas och ha det bra.
Litet eller jättestort? Drömboende? Mittmellan, men "luftigt" eller hur man ska säga. Det ska kännas rymligt.
Landet eller mitt i stan? Helst både och, vill gärna bo i en storstad men kunna åka ut och varva ner ute i naturen.
Mysigt eller sterilt? Alltså.. stilrent OCH mysigt. Inte massor krimskrams och inte som på ett sjukhus, det ska vara stilrent och enkelt men ändå mysigt. Svårt och förklara. Skitsamma. Böh.

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? NEJ och NEJ.
Älskar du någon? Absolut.
Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? De betyder allt, och ja.
Hemmafest eller krogen? Hemmamys.


få inte ont i handen



Varit och fikat och druckit min käääära vaniljlatte, kärlek till den.

Nu är det plugg som gäller, heeela dan, varje dag!


lite jag sisådär





and then she prayed on her knees

Jag är helt död, äckligt trött men otroligt stressad. Jobbig kombination.
Kristallnatten idag. 72 år senare..





RSS 2.0