brudklänningarna har fått en ökad betydelse

Har knappt ätit någonting sen i torsdags och så kommer pappa hem med ett påskägg. Jag blir helt till mig och äter frenetiskt utan en tanke på min mage och dess hälsa. Slutade med att jag kräktes. Fräscht.
Har 100 kronor att leva på tills den sista. Iofs. inte lång tid kvar tills dess men fyfan vad pank jag är. Inte kul alls. Det kommer inte bli något impulsshoppande för mig fram tills dess.
På onsdag åker pappa till Amsterdam för att titta på tulpaner (ja, det tror vi vad vi vill om..) och lämnar mig ensam i den här jäkla staden.

im just gonna break your heart

Allt känns väldigt tomt just nu. Ingenting som hänt eller händer i mitt liv som jag känner att jag vill skriva om här.
Så ja.. kan iaf. meddela er att Bobbys Shampo & Balsam inte alls var bra. Hårsprayen var väl helt okej men du kan köpa lika bra på närmaste ICA. Så diss till Bobbys serie.

soraya

Såg filmen "The stoning of Soraya M" igårkväll. Den var faktiskt bättre än jag förväntade mig, helt klart sevärd.
Filmen handlar om en kvinna, Soraya, och utspelar sig 1986 i en liten by i Iran. Att se filmens namn säger ju ganska mycket om vad den handlar om. Både kvinnan som spelar Soraya och hon som spelar Sorayas moster, Zahra var väldigt duktiga skådespelerskor tycker jag.



sluta hetsa då

Hetsätit naturgodis så nu mår jag illa och ska hetsträna.
Igår var det persiskt nyår och jag hetsåt och hetsdansade frenetiskt.
Mitt liv i hets.

bring it

Hämtade ut skorna. Två av paren är på 14 cm klack vilket gör att jag blir 192 cm.. har aldrig använt så höga klackar förut (förutom i enstaka fall någon gång) pga. att jag redan är så lång men nu bestämde jag mig för att jag ska skita i det. Vandrar runt här hemma i ett av paren och känner mig gaaaaaaanska mycket som en flaggstång & att pappa började skratta när han såg de och sa innan jag tog på mig de att jag ska "hälsa Gud" hjälper inte heller så mycket. Älskar gladiatorsandalerna däremot! Nya sommarfavoriter!

Får tänka över mina skor i ett par dagar känner jag.. kan ju få mina ryck ibland (FÖR ofta) och köpa saker som jag aldrig använder mer än en gång. Tänkte ha ett par av de höga på bröllopet och pappa tvingade mig att dansa i de utan musik i vardagsrummet för att bevisa att de gick och dansa i de. Sa ingenting till pappa men kände att jag kommer kunna dansa i max tio minuter i dom utan att få kramp, haha! Men jag antar att sådant är en sak man vänjer sig vid, brukar ju oftast inte gå i klackar högre än 8 cm...

Alla skorna är från www.have2have.se, de har alltid fina skor! :)

- Bröllopsskorna, köpte de för under 300 kronor men ser att de har höjts till 500 nu. Hehe. Blir så nöjd när jag lyckas köpa saker billigt.



- Gladiatorsandalerna, älskar dom! Verkligen inte min smak vanligtvis men jag är helt kär! Kommer använda sönder de i sommar.


solen skinker

Har fått en vagel i ögat, ser så jävla vidrigt ut så jag vägrar gå ut idag. Borde gå och hämta ut mitt paket med skor som legat en vecka och väntat på mig nu (ja, skorna väntar frustrerat på just mig!!). Nejra kom precis hit så funderar på att be henne följa med mig så jag inte känner att jag och speciellt min vagel är rädd och exposed.
Nejra har fått pencillin och så hon får inte dricka på tio dagar, rena hälsokuren tycker jag, hihi! Hon däremot är inte lika lycklig.

your gang of jamaican al pacinos drinking blue mountain cappuccinos

Jag har druckit upp 1,5 liter cola framför datorn nu. Min frukost, älskar mitt nyttiga liv!

Är sugen på vapianos feta pasta eller easts grymma sushi... ja, det lutar nog åt det sistnämnda.
Har även varit på biblioteket när jag varit här som den trogne plugghäst jag är.


Ja.

Är i Stockholm. Har väl inte så mycket mer att säga.

hej mina små lamm

Måste köpa en klänning till bröllopet, känns som alla mina släktingar ska gifta sig samtidigt.
Iran 18 Juni

-0-

Solen skiner ute idag! :)

hon hade däremot riktigt het stil


Ska man kalla sig för modeexpert så är detta inte riktigt okej sofi


bounce my balls

Jag har Salem Al-Fakirs låt på huvudet, det är extremt jobbigt but I just keep on walking..
Borde ha somnat för ca 3 timmar sedan men jag spelar bouncing balls istället. Det känns alltid som en så bra idé på kvällen när man är vaken sent men det känns alltid som en MYCKET, MYCKET dålig idé när klockan sedan ringer halv sju på morgonen. Så för att undvika att uppleva detta imorgon bitti har jag bestämt mig för att inte sova inatt. Har ju ändå bara en lektion och tänk vad gott jag kommer sova sen när jag kommer hem. Tycker detta är en strålande idé.
Hittade den här bilden på min pappas dator, han har tydligen haft roligt någon morgon. Hahaha, fyfan.


yes mam

Jag HATAR naturkunskap och fyfan vad våra kroppar är äckliga har jag upptäckt genom denna tvångsläsning av den fula blåa naturkunskapsboken. Alla som säger att "våra kroppar är fantastiska" och sådant kan ju inte ha alla hästar i stallet.. eller alla chips i chipspåsen.. eller all mjölk i mjölkpaketet.. ja ni förstår. Utsidan är det enda som kan vara fint och fantastiskt på människor för inuti kroppen är vi alla riktigt vidriga. Rent fysiskt alltså. Även om många är det psykiskt också vid närmare eftertanke..

Vet inte riktigt vad jag pratar om. Men naturkunskap suger, den saken är klar. 

Helt naturlig framför kameran.. som om den inte fanns där. Hehe.


skulle inte banga alltså









vill.ha.väskan



nej

Det funkar inte med de här vädret längre. Jag vägrar. Det är PAIN att gå i den här snön, inte ens mina UGGs can handle this. Otroligt äckligt väder.
Idag var jag på vinterpromenad till sjukhuset. På sjukhuset åkte jag rullstol. Gjorde detta i två timmar. True story. Imorgon ska jag köpa gymkortet på medley och simma runt, runt, runt. Det är vad jag tänker roa mig med tills det blir bättre väder - att simma runt, runt, runt.

RSS 2.0