blu

Vill typ spy pa hela varlden & alla falska idioter. Lite sa kanner jag idag. Vill va hos Sabin.

take a dirty picture

Pappa hade lamnat in sin kostym som han ska ha pa brollopet imorgon pa kemtvatt och nu har de tappat bort hans byxor, hahaha. Spenderade precis ca 2 timmar med att ga igenom varenda par byxor pa kemtvatten tills han som jobbar dar upptackte att han rakat ge pappas byxor till en annan. Som tur var fick han tag i killen som hade fatt fel byxor och pappa hinner fa byxorna innan brollopet.

Japp, som sagt, imorgon ar det brollop. Min kusin Mohsen gifter sig med sotaste Atena, de ar sa fina tillsammans! Ska upp vid tio-elva tiden for att dra till frisoren som ska fixa mitt har, later de inte sminka mig den har gangen. Lat de gora de forra gangen men har insett att iranierna har ar lite mer fortjusta i smink och speciellt dragqueen-aktiga ogonsminkningar och lappenna an vad jag sjalv foredrar. Nej tack, jag fixart sjalv. Haret daremot later jag garna de fixa, de ar skitduktiga pa uppsattningar och halvuppsattningar :)

Fick aven min mens idag sa jag har varldens mensvark, passar ju fint till brollopet dar man kommer sta i X antal timmar och dansa .. eller inte. Jag har alltid san tur. Kanner mig som en tjock pingvin med mensmage men de ar chill. Funderar pa att ta en liten promenad innan jag lagger mig, nu ar det perfekt vader ute. Kunde vart lite kallare men jag ar tacksam bara det gar att ga ut utan att svimma av varmeslag, haha.

Btw .. varfor ar frukten SAAA mycket godare har an i Sverige? De farska fikonen har ar to die for, ater kanske 30 stycken om dagen utan att overdriva. Grymt gott! Och gurkorna har, inte stora som i Sverige, utan sma och mycket mer smakrika, skitgoda med salt pa. Och korsbaren .. och ALLT .. allt e sa javla mycket godare har. De har aven varldens godaste milkshakes eller vad man ska kalla de har, ICE PACK. Sjukt mycket godare an allt jag nagonsin druckit i Sverige, ska fan ta och oppna en ice pack i Sverige, kommer bli rik.

Nu ska jag pa promenix. Puss


hamaaal dast bedee

OMG .. jag ska ovningskora i Iran idag, gissa om jag e nervos.. min kusin har iaf ringt nagon korskolelarare som ska vara jattebra och sadar.. men hahahha .. har ni sett trafiken har nagon gang .. har bryr de sig inte, de har aldrig hort talas om trafikregler eller fartgranser .. har ar det FLIPPARE KOOOR BARAAA .. moahahah ..

Gick till en liten affar forut for att kopa frukt, typ tre minuter gangvag fran dar vi bor, jag DOG. De ar sjukt varmt, sjukt, sjukt, varmt .. gar inte att ga ut pa dagen, bara att ge upp de. Ikvall ska jag kolla om jag hittar ngn fin liten mini-laptop, funderar pa att kopa en, sa smidigt att ha med sig liksom.

Igar var de valdigt mycket poliser ute, det var arsdagen for Neda som blev mordad. Jag var radd, polisen har skrammer mig.  Nu har dom borjat med civilpoliser ocksa och det skrammer mig annu mer. Vi ska inte aka till Esfahan o Shiraz idag utan aker nasta lordag istallet, farfar som ska folja med har ramlat och slagit ryggen i en trapp sa det gor ont for honom att sitta sa lange i bil som det tar att aka dit. Vi vantar tills alskade farfar ar battre.

Nu ar det tea-time.. POSS

nemen putte

Anlande till Iran klockan elva igarkvall (iransk tid) och da var det 36 grader ute.
36 grader ute klockan 11 pa kvallen, da kan ni bara tanka er hur varmt det ar pa dagarna har. I princip omojligt att ga ut.

Gar inte att komma in pa facebook har, iaf inte pa den har datorn. Pappa tror att kanske regeringen lagt filter sa man inte ska kunna ga in dar, helt sjukt.. kunde iaf. ga in pa kissies blogg hahaha kanske nagot som dom borde satta filter pa.

Imorgon aker vi till Esfahan och ar dar en dag och sedan aker vi till Shiraz :) ska dricka the nu. Puss


what goes around kick your ass back around

Pappa har resefeber tror jag, springer runt som en påtänd kyckling och hetsar inför resan. Jag sitter mest och chillar framför datorn vilket irriterar honom väldigt mycket, försöker förstå att vi ska vara i Iran i två veckor och inte två år men det funkar sådär.
7.00 imorgon bitti går tåget till sthlm och klockan halv ett ungefär lyfter flyget till Iran. Jag ser fram emot att träffa släkten, maten och den underbara stämningen. Jag ser inte fram emot avgaserna (vi ska spendera största tiden i tehran, avgasernas stad, denna gång), täckande kläder i grym värme och läskig blängande polis som jag hela tiden tror ska ta mig för något.
Pappa säger nu att vi kommer åka till Shiraz eller Shomal iaf. och inte bara vara i Tehran. Han pratar även om att vi ska åka till Esfahan där vi har någon avlägsen släkting tydligen, jag har aldrig varit i Esfahan förut så det känns liiiite läskigt och ovant. Hihi. Men det ska vara väldigt fint, Irans gamla huvudstad.


alors on danse

:O:O Upptäckte precis att man kan beställa hemkörning från kebabbaren! Im in heaven. Mitt liv kommer bli så mycket bättre (och fetare) nu. Puss

wohooo

Nu är det äntligen sol och fint väder! Blir vattenmelon och jordgubbar i solskenet :D

lyssnar jag på exakt just nu


we no speak americano

Skulle vilja sova en timme till, men idag är inte en dag där man hinner sådant.
Idag ska jag hinna:
- Städa lägenheten
- Systemet (champagne och sådant till studenten)
- Andra ospecificerade affärer i stan (smycken & lösnaglar)
- Meddo (måste ju vara brun i min vita klänning!)
- IKEA (köpa boxar till min nya hylla så jag kan förvara skit utan att det syns)
Ska baka regnbågsmuffins idag om jag hinner också! :)

wtf man

Jag har vänt på dygnet. Igår natt sov jag ingenting för att sedan igår på dagen sova i typ 3 timmar, inatt sov jag ingenting men somnade direkt vid fyra när jag kom hem vid skolan och vaknade vid tio. Det här fungerar inte. Måste tvinga mig själv att somna snart så jag kanske kan försöka vända tillbaka dygnet.
Nu åkte det fem tjutande polisbilar förbi mitt fönster. Spännande.

de regna angered

Har städat den gamla lägenheten idag, skurat hela köket medan Nadja har städat hela badrummet. Good teamwork! High five!
Blir att grilla idag, måste köpa engångsgrill och sådant men känner mig lite osäker på hur det blir då Elias inte verkar ha vaknat än... aja, tar väl med en gitarr och grillar ensam samtidigt som jag spelar kärlekslåtar på guuuran annars.
För fint väder för att sitta inne och ägna sig åt typ att skriva blogg. Ciao!

imsee vimseee spiiindel

Kollade på Shan Atci nyss, Comedy tour. Alltså.. det fanns tider för några år sedan då jag avgudade Shan, tyckte han var grymt rolig, men nu.. ja.. vet inte om det är jag som har ändrats eller om hans blatteskämt är jävligt uttjatade? Sen stör det mig att han ALLTID ALLTID upprepar exakt samma mening "vi funkar inte på samma sätt maan, vi gör saker annorlunda man" "blattar och svenskar funkar inte på samma sätt MAAAN"
OKEEEJ MAAAAAAAAAAAAAAN. Tyckte iaf. om hans version av imse vimse spindel.
Nu ska jag se Magnus Betner <3 hihi.

cupcakes

Var hos polisen nyss .. ingenting jag vill prata om.. hur kunde jag veta att heroin inte är lagligt liksom? :S
Haha nejdå, hämtade ut mitt pass! Och jag såg lika förjävlig ut som jag alltid gör på passfoton men jag satsar på att bli riktigt snygg på körkortet istället.. kommer man ju visa lite mer.. fan.. vad inbillar jag mig? Kommer bli förjävlig på det också. Bara att inse.
Dricker naturdiet med sugrör, känns mycket festligare. Det är faktiskt sjukt hur mycket det mättar, 2½ dl naturdiet håller man sig några timmar på kan jag säga, och då är jag ändå ett matvrak! Nu ska jag städa lägenheten innan pappa hälsar på och börjar tjata om att jag inte borde bo själv om jag inte klarar av att hålla ordning. Och detta vill vi undvika.
Min lilla älskling, bara någon månad gammal här!

Svensk strukturomvandling

Jag gjorde ett test på www.myfootprint.org och om alla skulle leva som mig skulle vi tydligen behöva 2 jordklot för att alla resurser och energin skulle räcka. Känns lite sorgligt då jag trodde jag var relativt miljövänlig? Tror det är att jag åker bil väldigt mycket som gör att det blir fail. Eller? Shit, måste iaf. skärpa mig. Man vill ju inte känna skuld när jorden går under sen .. vilket jag & Sabin har konstaterat att den håller på att göra.

Jag är förresten på strikt diet - naturdiet som gäller ett tag framöver! Ska bli fit for fight. Åker till Iran om ca två veckor och vet att jag kommer äta som en liten gris där så därför gäller det att dieta ordentligt innan. Ska köra en detoxkur också! Så jag blir ren. Ren från mina synder. Hehe.


RSS 2.0