kililililii

Gott nytt år :)


Sju sorters kakor -

La precis in bilder från digitalkameran. Vissa är söta och vissa är mindre smickrande (fast de är ju självklart bra tagna då en proffsig kameraman vid namn ALICIA har tagit alla bilder).

Ska baka och packa, sen bär de av till Sthlm. Man är ju pass-lös så man får hålla sig till Sverige. Min kommentar till pappa när han berättar att jag inte kan åka till Norge för att mitt pass har gått ut är "Men mitt persiska pass då?!? Funkar inte det?!" och han svarar "Är du dum i huvudet? Vill du ens komma in i landet eller?". Så jag är fast i Sverige. Går tydligen inte på en dag att förnya sitt pass.. dålig stil.

Detta är julgranen vi har hjälpts åt att sätta upp (hehe .. vem skämtar jag med? Som Anita har satt upp medan pappa och jag har latat oss)


Nadja och jag bakade gifflar :D FINA VA?!


Såhär glada var Nadja & Igor när Aid fyllde år. Igor hade odlat skägg dagen till ära.




merry christmas

Jobbat på stadsmissionen idag och ätit julbord två gånger. 
Vi firar jul hos min syster imorgon, jag ser fram emot att se vad de tycker om de jag ger dom. Tycker det är roligare än att själv få paket?

jävla jul

Jag har en sjukt dålig dag. Allting har verkligen INTE gått min väg idag.


Såhär glada var Mellanie och jag på Liseberg när vi provade olika konstiga öron osv.

klementin

4 timmar på swebus är FEEETTTJOOOBBIIIIGT. Fett. Göteborg är mysigt när de är snöigt, om man var inne. Ute var det däremot inte lika kul. Skitvinter. Ska sova nu och drömma om sandstränder och palmer.


atjo

Jag fick nyss en allergichock mot min nya bodylotion. Näsan kliar, jag nyser och mina ögon rinner. JAG DÖR.
Har packat väskan i sista sekund och är säker på att det är något jag har glömt, som vanligt. Aja.. nu drar jag till Göteborg iaf.

Hejs

julsånger & guitar hero

Ätit lunchbuffé på Ming Palace, åt mest friterade räkor och bläckfisk <3 Bläckfisken var seg som tuggummi men jag tuggade frenetiskt. Har prov klockan 15.30, wish me good luck. Ska även köpa epilator idag har jag bestämt, tycker det är en fiffig sak. Är sjukt mätt, kan inte röra mig. Blir så exalterad när jag är på buffé och måste verkligen äta så jag blir proppmätt. Ett syndrom jag har.


do you believe in love after love

Mysigt väder......... :(

Ska ut på stan och leta julklappar nu eftersom jag inte börjar skolan förenns 13. Dricka varm choklad ska jag också, det har jag bestämt.

Kolla mitt fina nya halsband, som jag fått från pappa :D Har ett sånt i silver o hade ett i fejkguld som blev silvrigt när jag råkade duscha med det.. men nu har jag ett i riktigt guld :D hihi. Glad.



fniss

R∫ säger (21:47):
vänta
svinborste?
R∫ säger (21:48):
vadå från svin....
vart har svinen hår om inte i röven eller näsan!??!?!
allie säger (21:48):
hahahahahaha
R∫ säger (21:48):
BORSTAR JAG HÅRET MED RÖVHÅR?!
allie säger (21:48):
alltså HAHAHAHHAHAHHA
kom du på de här nu?!
hahahahahahahhahaha


absolut

Som den nörd jag är satt jag och kollade förkväll. Kenza var med i ca 5 minuter, alltså .. jag vet inte varför, men jag tycker inte om henne? Iaf. den bild jag har fått av henne, hon verkar så stroppig. Det bara rinner omåttliga mängder självförtroende om henne och jag kan inte se en gnutta självdistans i tjejen. Usch för tjejbloggare. Tacka vet jag Alex Schulman.





imorgon ska vi kolla resa, paranormalt

Nu sätter Nadja press på mig. Ska vi jobba i London eller Norge? Norge under sommarperioden? Hon pressar mig. Hon vill ha ett svar. Ska vi ta en bartenderkurs? Hon vill bara ha pengar säger hon. Girig är det rätta ordet.

Nadja hälsar hej. Srki fyller år idag. Som den trogna vän jag är informerade jag Nadja om detta.
Snällt av mig.



no colors anymore I want them to turn black



http://www.raddajulen.nu/

Det var en spännande väntan.. men nu är det avgjort! Ägglikören åkte ut!
Min älskade gräddkola är kvar <3

Det här är viktiga grejer, hörrni!

Btw.. bara jag som lagt märke till att Rolling Stones låt "Paint it black" är bakgrundslåt till alla reklamer? Varför är det så? :( Det är min låt!! De kan inte bara ta den sådär.. man blir ju ledsen.

förvirring

Kollar resor. Vart ska man? Har två ställen jag absolut inte vill till, sunny beach och ayia napa, resten är jag förvirrad kring. Iofs. så vill vi inte till Turkiet eller Tunisien heller, absolut inget fel på länderna sådär, pappa tyckte om Tunisien jättemycket, MEN att åka dit två tjejer? Nje.. känns inte bra. Thailand skulle vara underbart, fast Teneriffa låter också helt okej? Magaluf? Kreta? Costa Rica? Skulle helst vilja åka till Mauritius men det är så dyrt, hundra tusen för två pers.. men vilken paradisö det verkar vara. Helt otroligt.


nämen

Som den nörd jag är kollade jag runt lite på bloppisar (det kallas så va?) och hittar detta:
http://slegg.blogg.se/2009/september/saljes-en-middag-med-mig.html

Som funnet! Hahahaha

wiho

Äntligen hittat julklapp till bror. Jag blev förbannad på honom förut och sa att jag tänker köpa en döskalle som man kan trycka på så ögonen ploppar ut (ni vet vad jag menar va?) och då sa han att han skulle vilja ha sin badrumsinredning i döskallar. AHAAA! Om det är någonting jag behärskar så är det döskallar! Nu ska jag bara hitta en tvålhållare, tandborstmugg och sånt. Sen .. DONE.

Duschdraperi, badrumsmatta och handdukar. Allting ifrån www.jotex.se




tredje advent!

Detta kort tog jag i förrgår (nej jag smygfotade inte personen, han/hon råkade bara komma ivägen). Ingen julkänsla någonstans, bara grått, grått och grått.



Dessa tog jag idag (ja, jag har för mycket fritid). Det är typ jul?! Fattar ni?! Jag kommer på mig själv med att gå runt och nynna på julsånger. Gjorde en snöboll förut som jag kastade på min grannes fönster. Tycker ändå inte om dom, rätt åt dom :) Glöm inte att sätta på er såndär luciadräkt och nynna falskt idag, det är den trettonde!


hahaha


Man kanske måste vara östgöte för att tycka den här är rolig.. men alltså .. så otroligt KUL!! HAHAHA


dididi

Råkade fastna på www.chicy.se .. är lite fattigare nu men mycket gladare. Hihi.


going to the candy mountains

Har pluggat förfullt samtidigt som jag ätit äckligt, gammalt, hårt godis.
Nu har jag belönat mig genom att beställa Victoria's secrets parfym "Rapture".
Min gamla parfym börjar ta slut och så har jag börjat tycka att den luktar sliskigt. Har beställt hem Dolce and Gabbanas "Light Blue" också, den funkar alltid dagtid.

Kom på att vi har mjölkchoklad i kylen! Ska på jakt nu!




längdåkning

Jag vaknade vid elva ungefär, gick upp och åt frukost och sen gick jag och skulle  "vila" lite. Heheheh.. ja, nu är klockan fyra och jag vaknade nyss. Har ätit smågodis till middag och jag upptäckte att det finns färska lussebullar som Anita har bakat. Wiho! Lussebullar och plugg blir det nu.

Detta är en hund som pappa blev kär i när han var i Iran och tänker ta till Sverige. Alltså .. pappa gillar en hund?! Trodde aldrig det här skulle hända. Den heter Dani iaf.


jag gillar geisha

Jag spenderar alla mina pengar på kebab och godis. Min ekonomi går under pga. kebab och godis. Nadja tog massor Marianne-godisar, dom är för gamla och sura kärringar. Det är min åsikt om Marianne. Åt godaste kebabtallriken med ris på Hakepi igår, rekommenderas starkt för er som bor i Lkpg! Men kom ihåg, ta ALDRIG pommefrites till, det är att nedvärdera en kebabtallrik. Det SKA vara ris. SKA. Ska med min syster och handla julklappar vid fem, tills dess har jag massor saker som ska göras. Tvätta, duscha, städa och andra tråkiga sysslor. Ska även borsta Nadjas rygghår, det har tovat sig under natten :/


Skillnad på hudfärg?! hahaha


Råkade slinta med mascaraborsten.. det värker. Råkade trycka den rakt in i ögat. Jag är skadad. Aj.

this is the end

Har ätit massor äcklig choklad. Någon jätteskum gummismakande choklad från iran. Den var inte ens god, men jag fortsatte äta. Kände illamåendet komma men jag slutade inte, varvade ner med koloche och jag känner mig spyfärdig. Magkramp. Kan..inte...röra...mig. Måste ta mig till sängen. Aj.


rubrik



Väntar på naturkunskap. Min fasa på schemat. Tänker på min godispåse som ligger hemma framför datorn och väntar på mig. Det håller mig på någorlunda gott humör. Vi ska ha genomgång om hormoner, det låter faktiskt rätt intressant till skillnad från vad jag brukar tycka om naturkunskap. Jag ska fika sen och dricka ischai, Rafel har tjatat om hur otroligt gott det är ett tag så tänkte prova. Hon påstår att det är godare än vaniljlatte, måste undersökas.

Köpte en väska på impuls igår då den jag brukar ha till skolan har börjat gå sönder lite här och där. Blev en svart i "läder" med massor dragkedjor från Lindex. Blev helt chockad när jag gick in där, de har ju faktiskt fina saker? Hittade en jättefin kuvertväska med nitar från BikBok också, och ett jättefint linne från Carlings. Allt var JÄTTEFINT!! Hör ni det?! JÄTTEFINT.

Aa iaf.. naturkunskap nu. Tchüss!

diiidiiiidiii

Jag gör alltid samma grej på morgonen. Äter frukost. Sätter på kaffe. Går och duschar. Inser att jag inte kommer hinna dricka kaffet. Lämnar kaffet. Får skit när jag kommer hem över att jag lämnat massor kaffe. Dagen efter börjar det om igen. Mitt hår är dyngsurt just nu, men jag tänker inte lägga tid på föning!
JAG SKA DRICKA KAFFE!
Salü!


the more you cry your ashes turn to mud

Äntligen färdig med "Projekt Vandrarhemmet". Inte det bästa jag har gjort men det får duga då deadlinen är imorgon. SWOT-analyser är grymt tråkiga. GRYMT TRÅKIGA. Har tänt rökelser och ljus och ska försöka stressa ner för att förhoppningsvis somna inom en snar framtid. Ja. Hej.


i will blow your heart to pieces

Har ju tagit bilder på allt som kommit i min väg de senaste dagarna så här får ni lite bilder:

Nadja spelar biljard.. hon lyckades få kulan att studsa utanför bordet utan att träffa någonting.. hehehhehh.


Boris var lycklig över ölkannan, haha :D


Kolla mitt cp-lillfinger :D Kan inte räta ut det. KUL.


Boris va inte arg då ... hjärtaaaaaa!!! HEHEHEHEH


Hahahahaha, ser inte Igor jättegay ut på cykeln?! Gay, gay, gay.


Fick massor lavashak. Riktigt sur också, som jag älskar! GLAAAAAAAAAAD. Tack Mohsen!


Tuff plånbok i läder! (älskar lukten av läder!!!)


Liten söt nyckelring som de står Iran och Shiraz på :D awwww


Min fiiiiiiiiiiiina hjärtklubba!


Min nya älskade bok med bara Hafez-poesi :D HAPPY!


Och slutligen en bild på mig och mitt nya läppstift som jag är MYCKET stolt över (lägg märke till emo-naglarna, korta med slitet svart nagellack, hahaha .. fiiint.. eheh)

white trash get down on your knees

Ätit en stor pizza med extra bearnaisesås. Mår illa. Jag åt så snabbt jag kunde för att jag inte skulle få mättnadskänslor, nu kom alla på en gång. Sitter ändå och knaprar på kanterna, vet egentligen inte varför. Ätit otroligt mycket lavashak också. Jag kan inte röra mig. Jag känner mig som ett bärgningsobjekt. Lyssnar på Marilyn Manson - Cake and Sodomy, blivit kär i den låten på nytt. Aa iaf.. hej.


blöö

Ta inte vaccinet mot svininfluensan. Man mår skit. Jag varnar er.


digitalkamera

Nu har jag köpt en digitalkamera! Det blev en samsung ES60 i rosa. Ville från början ha en svart men Anita tyckte den var så himla tuff i rosa så det blev rosa. Den har 12,2 megapixlar och lagom mycket finesser för en sådan som jag, som bara fotar för skojs skull. Fick ge 1400 kr för den vilket jag tyckte var ett jättebra pris, men sen skulle man ju ha minneskort, trygghetsgaranti och en sånt där fodral. Priset blev till slut 2400.. men nu har jag iaf. en digitalkamera! Yey! Ska fota varje vrå i den här lägenheten nu, måste testa!




det är viktigt att mina läsare lär sig vad bra musik är


:O

Alltså.. världens vackraste kvinna nummer 2. Och hon finns i Sverige!!!
Blir bisexuell för henne vilken sekund som helst.




lusselelle, luselelle

Lektionen i kommunikation är inställd så det betyder att jag har håltimme fram till klockan 13, känns roligt..
Ska väl passa på att plugga och göra något vettigt under dom här 3 timmarna. Är sugen på lussebullar. Är sugen på chokladbollar. Är sugen på varm choklad med grädde. Är sugen på allting förutom att plugga projekt & företagande.. men ja. NU kör vi!


RSS 2.0