1.

jag står ensam
med dig 
bredvid mig

ensam
med dig 
så tätt intill

jag går sönder
om du nuddar mig

jag går i tusen småbitar

och även om du försöker
med allt du har

så kan du aldrig laga mig

för dina armar
är inte mitt hem

gubbisar

Jag vill ha jordgubbar.

varför man älskar maria montazami

"Idag lovade jag Nicho och Emma att vi skulle ta Bella till parken och
leka. Jag beställde pizza och vi mötte upp med Shaun och hennes tre
hundar och barn.
Jag tog även med mej en pepparkaksburk. Pepparkakor tycker jag mycket om."
Hahahaha, hon är ju bara för söt! Men måste medge att hon är med underhållande i tv än i sin blogg. Fast hon skriver lite som hon pratar så jag brukar inbilla mig att hon säger allt hon skriver med sin sega och söta röst.

oh happy day

Idag lyser solen över Stockholm! Inte riktigt kanske, det är mulet och kvavt. Mest kvavt.
Jag har beslutsångest över dagen idag. Ska jag till Kista? Hallonbergen? Borde träffa Goran då de känns som standard men han har flyttat enda till Hallonbergen.. det var mycket bättre när han bodde i Kristineberg. Smidigt.
Min andra tanke är att jag kan sno en bil. Då kan jag ta mig vart jag vill men det finns risk att jag slutar hos polisen. Lite ovärt med pappas reaktion sen.
Först och främst ska jag iaf. bada. Luktar sjukhus.

Y

Vissa saker vet man inte ens om sig själv tydligen. För ett tag sedan fick jag reda på att jag ska ha hållt på med en kille som jag är bekant med sedan barnsben och aldrig har umgåtts med själv och jag har ingen aning om vart han bor förutom området han bor i. Detta kan tyckas vara lite konstigt då vi ska tydligen ska ha strulat/varit intima/gud vet vad i hans hus enligt personen som sa detta till mig. Detta har han (och/eller hans vänner?) gått runt och sagt till folk. Inte nog med det, detta ska ha varit flera år sedan och det finns tydligen folk som personen har sagt det till för flera år sedan. Jag finner det hela.. lite lustigt.
Om jag hade varit yngre och fick höra ett sånt här falskt rykte hade jag blivit galen och konfronterat honom på ett eller annat sätt inom fem minuter. Nu känns det mest.. sorgligt? Det känns ju fel att folk kanske går och tror saker som är osanningar men samtidigt känner jag att jag inte riktigt orkar bry mig? Men samtidigt stör det ju mig? Kan inte ljuga, detta stör mig. Det stör mig att folk kanske går runt och tror detta. Ska jag konfrontera honom? Men så tänker jag att det är hans vänner som kanske hittat på det och han inte ljugit något? Men sen tänker jag att vilka vänner skulle hitta på något sånt om inte personen själv har hittat på något? Ofta. Nej. Blir lite arg nu när jag tänker på det faktiskt.. människor alltså. Har ju ett problem till kom jag PREEECIS på, har inte hans nummer eller msn? Har honom på facebook men de känns lite dumt att skriva ett mail;
"Hej. Jag har hört om att du går runt och säger att vi har varit med varandra? Vet inte om jag lider av någon sorts okänd oupptäckt minnesförlust men jag kan liksom inte minnas att detta hänt :) Om du inte har hittat på detta så undrar jag lite hur detta har kommit till. I annat fall, om det är min okända minnesförlust som gjort att jag inte minns någonting ur denna lilla story så ber jag om ursäkt och hoppas att jag var riktigt skön då! PUSSPUSSPUSSPUSSSPUSS"
Okej, inte riktigt så. Men nästan, det ska dräpa av sarkasm och ironi. Han ska skämmas. Bli högröd i ansiktet och skämmas. Har kommit på det bästa men också det som inte kan göras planerat. Tänker att jag konfronterar honom på stan någon gång när jag ser honom, mitt framför alla hans vänner ska jag ställa till en scen :) Tror hans kompisar kommer ge honom huvudvärk nog om han erkänner att han ljugit framför dom. En orm och en lögnare avslöjas alltid, förr eller senare :)

haha bengt asså

En man ~40 går fram till disken.
Mannen: Hej, jag ska träffa Åsa.
Receptionisten: Och vad heter du?
Mannen: Ingbritt.
Receptionisten: Va?
Mannen: Nej, det kan jag ju inte heta, jag är ju man. Bengt heter jag.

na-na-na-na

Ja, så nu bor man själv. Känns helt okej, ganska skönt faktiskt men möjligtvis lite ensamt.
Gick på promenad i området igår och hittade inte tillbaka.
I min kyl står ett paket mjölk och en cola. I mitt skafferi ligger det två nudelpaket.
Har även en rosa diskborste, dock inget diskmedel.
Har både COOP & Meddo två minuter ifrån :) Ska börja sola igen känner jag.

vill inte det här

Jag vet inte vad jag har blivit smittad med men jag kräks ungefär varannan minut och känner mig darrig som en gammal tant. Tänkte att jag skulle prova att äta lite yoghurt, BIG mistake.
Fick stå lutad över toan någon timme pga. den där yoghurten. Har ingen energi alls. Vill dö litegrann faktiskt.

ming ming ming

Hej!
Sitter här med Nadja. Vi chillar. Nadja vill handla tvättmedel och skulle gå men stannade när man mutade henne med kinamat. Hihi. Hon tog fyra små små rätter. Jag tog JÄTTEräkor & kyckling. JÄTTEräkor. Sov bort hela valborg, mysigaste valborg ever :)
Snart kommer pappa hem och jag sitter här i nattlinne, då kommer han klaga på att jag sover på dagarna och är vaken på nätterna men då ska jag säga "Nu har du fel pappa! Jag sover både dagar & nätter!!!" sen ska jag tvångskrama honom tills han blir trött på mig och ber mig låta honom vara ifred.
Vi har haft en fluga i lägenheten i tre dagar. Tror den trivs här. Ingen har dödat den heller, jag kan inte döda saker. Får för mig att det skadar min karma. Jag tror pappa kommer döda den :( Han skiter i sin karma.


RSS 2.0