Emmanuel Adebayor

Damn.. nästan så man kan bli Man city fan bara pga. den killen..


ey hazel i like you

Somnade elva imorse och vaknade vid åtta ikväll, nu är klockan halv fem på morgonen och känner att jag håller på att tappa dygnsrytmen helt. Var trevligt igår, vi var hos carro till typ ett sedan drog vi ut. Helt ovärd utgång men annars var det mysigt.
Mer kan ni läsa om på Tommys blogg:
http://www.finest.se/tommystahl
Lite vackra bilder från tommys blogg (ingen aning om när de två nedersta togs, tommy e sneaky med sin kamera)

död

Jag har lyckats ta sönder min mobil på någon månad så nu när den är på lagning får jag använda min gamla. Det SUGER - finns inte svenskt t9, alla knappar är jättesega och mobilen stänger av sig självt lite då och då när den får lust till det. Sms har kommit att bli det jobbigaste som finns med den här mobilen.
Igår var det Michael Jackson-kväll på L'orient här i stan, var onykter första gången på riktigt länge. Skulle vilja skriva massor saker här men jag är FÖR trött, tommy mobilbloggade hela kvällen. Haha det finns några riktigt äckliga och trashiga bilder på mig där <3 det här är varför man aldrig ska ta kort när man har druckit, om man inte har kort kan man inbilla sig att "jo men jag va nog inte så jättefull och allt gick bra" men när man ser sig själv på bild så inser man att "shit, jag var full"... föredrar liksom förnekelsen..
Vrf står de såhär? Iaf tommys blogg = #mce_temp_url#
Hans blogg e skitbra allmänt, gå in & läs!!! (reklam reklam)
Exempel på en sådan bild (från tommys blogg):

entourage

Massor kompisar har pratat om Entourage med mig - hur bra det är och hur mycket de älskar de. Jag har varit dum och inte börjat kolla på det förenns för några dagar sedan, stort misstag alltså. Serien e grym! Är inne på tredje säsongen nu, har sett ca 10 avsnitt om dagen, så grym är serien! SE DEN!

bästa låtarna från nas & damians album

De bästa låtarna från Nas & Damian Marleys album Distant Relatives är enligt mig:
- Africa must wake up
- As we enter
- Patience
- Leaders
- Strong will continue
- Nah mean

.. så nu vet ni det :) haha
ps. har skitmycket bilder från konserten men har tyvärr glömt sladden man kopplar kameran till datorn med i iran så det dröjer innan jag kan lägga upp dom

africa must wake up

Okej, igår var jag och såg Damian Marley och Nas på Gröna lund.
De som känner mig vet att jag ÄLSKAR Damian Marley och att en av mina stora önskningar i livet var att se honom live.
Vi tar tåget klockan nio på morgonen och är framme i Sthlm runt elva, då går vi och äter sushibuffé, eller rättare sagt jag käkar (de andra går på pulverdiet o äter inte mat, jag skulle aldrig klara det). Klockan hinner bli två och vi åker till Gröna Lund, vi är rädda att vi redan är lite sena och det har hunnit bli mycket folk (jag menar.. Damian Marley och Nas är stoooort) men som tur är har det varit väldigt dålig reklam så det var inte alls mycket folk när vi kom fram vid halv tre-tre.
Vi sitter och kämpar framför scenen i strålande solsken i fem timmar då konserten börjar åtta.
Det var SJUKT varmt, vi höll alla på att få värmeslag om vartannat. Gick till och med och köpte ett sånt där gröna lund-paraply för att få lite skugga. Runt åtta börjar konserten och.. alltså, jag har inga ord! Damian Marley var om möjligt ännu bättre live och Nas som jag bara tyckt har varit helt okej innan var faktiskt riktigt bra också (ingenting jämfört med Damian fortfarande). Vi hade platser längst fram vid scenen så jag kunde nästan känna lukten av Damian, så jävla nära var vi!
Jag var så otroligt lycklig så tårar bara rann nerför kinderna när jag såg honom komma ut på scenen. Kunde inte fatta att det var sant! Körde ganska mycket låtar från det nya albumet de gjort tillsammans med självklart även klassikerna som Road to Zion och Welcome to Jamrock. Saknade In too deep, beautiful och There for you.. skulle vart grymt att höra dom live. Men missförstå mig inte, han körde massor bra låtar och det var en fantastisk upplevelse jag aldrig kommer glömma.
Damian Marley är helt otrolig, älskar honom om möjligt ännu mer nu.

Här är en video ifrån igår, inte jag som filmat utan hittat den på youtube. Men tänk er det här och att stå längst fram, fattar ni hur sjuk känsla?! Får gåshud när jag tittar på videon.


:(

Kom hem för två dagar sen och har ännu inte fått sova ut.. :(
Nu ska jag till stan för roliga ärenden så som försäkringskassan och att köpa distansspikar på claes ohlson. Woho! Ska iaf. köpa en ischai efteråt och handla något fint som belöning, en fin sommarklänning eller något annat, typ en hamster.
Försöker hålla mig borta från sötsaker och sådant och det har gått bra några dagar tills jag igårkväll åt både glass, persiskt sött godis samt en hel påse med pistagenötter. Idag ska jag träna och äta extra nyttigt bara för det, det inbillar jag mig alltid funkar för snedsteg i dieten. För att kompensera liksom. Vaknade och kände mig skitfettig :(
Btw, varför finns pollen och myggor? Förstör mina somrar.

sircigari, farda mirim khastegari

Har varit i Esfahan som jag aldrig varit i forut, det var jattefint :) Nu ar det torsdag och jattekort tid tills vi aker, planet gar harifran 8.00 pa lordag morgon. Tiden har gatt sjukt snabbt!

Har aven lyckats fa oroninflammation, gor SJUUUKT SJUUUKT ont alltsa .. var hos doktorn igar och han gav mig massor mediciner och orondroppar som jag ska anvanda. Tryckte aven in en bomullstuss med nagon kram pa i mitt ora som jag ska ha tills imorgon bitti, mitt ora dunkar och varker och jag har inte sovit ett skit inatt for de gjort sa ont. Har aven spytt fem ganger av smarta.

Men jag skiter i att jag har ont och vill ta vara pa den sista tiden har. Idag ska vi ut och shoppa lite saker, jag vill kopa en vattenpipa t.ex. och idag ar det sista chansen for mig att handla. Fredagar ar det mesta stangt har borta da det ar en helgdag.

Har nu fatt in bilder fran min digitalkamera, enjoy :) Gick sa javla segt att ladda upp sa jag vantar med att ladda upp bilder tills jag kommer hem




RSS 2.0